? ??????????????Last Beat? ????? ?? ???Rating: 4.3 (6 Ratings)??3401 Grabs Today. 6923 Total Grabs. ??????
Preview?? | ??Get the Code?? ?? ?????Colorful Twist? ????? ?? ???Rating: 4.5 (66 Ratings)??2360 Grabs Today. 28501 Total Grabs. ??????Preview?? | ??Get the Code?? ?? ????1?? ???????? BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS ?

Tuesday, April 21, 2009

Hampagas tol
Hari khamis lepas kad atm aku kena telan
Tak pasal2 aku pokai hari tu
Mana tak nyer dlm purse aku hanya ada RM10 jerk
Sib baik ada banker tu...
Terus dia bagi kad atm dia, sian katanya nnt nk makan tak der duit
Huhuh makasih yer en. Afidi
Jasamu totap ku kenang...hikhikhik

Pastu esoknya tu aku call center dia
Operater tu bagi no phone bank cawangan bangi ni
Aku pun call le tanya kad aku tu
Sekali kakak tu ckp tak der lagi
“sila call minggu depan ye dik”
Ayooo.....tak per lah...

Hari isnin lepas aku call balik
Sekali kakak tu cakap kad aku tak der
WHATT??
Mana dia menghilang??
Ada org lain ke yang berkenan ngn kad atm aku tu???
Pastu kakak tu ckp, baik aku wat kad lain jer lah

Jadinya...
Lunch tadi aku kuar p bank tu..
Terpaksa le menghabiskan masa aku kt bank tu (sib baik kejap je)
Gedebak..gedebuk
SIAP!!

Aku dpt kad atm baru....
*sila abaikan org dlm gmbr ni sbb dia langsung tiada kena mengena ngn citer aku ni...huhuhuuuh

3 love purple:

eDrYaNa said...

hehehe..
ciannyeee..
sib baek ada En.Fidi yg budiman...
hihi..

purple_lav said...

heehe...itulah pasal.

myle@my said...

kureng asem btol la itu mesin...
telan kad awk eh...
agaknye kad tu ade rase cam kfc kot..hehehe
yea laa..
biase dia mamam jap jew muntah kua wet...neh..agak aneh kan...
hahaha...
len kali kalo nk draw lg...
sile bawak pengeras...
nasik lomak kew...
roti canai kew...
kopem dia xtelan lg kad tuh..
ngee~~
=P