? ??????????????Last Beat? ????? ?? ???Rating: 4.3 (6 Ratings)??3401 Grabs Today. 6923 Total Grabs. ??????
Preview?? | ??Get the Code?? ?? ?????Colorful Twist? ????? ?? ???Rating: 4.5 (66 Ratings)??2360 Grabs Today. 28501 Total Grabs. ??????Preview?? | ??Get the Code?? ?? ????1?? ???????? BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS ?

Monday, April 27, 2009

kitaorg mengintai?

hari sabtu lepas...
aku n hubby telah mengintai seseorang...
iskh tak der keje ke laki bini duk ngintai orang
hehehehe....
tp kami SUKA.

tetiba baru kami pasan
org yg kami intai tu
sedang nyenyak tidur..
tak bergerak pun
amboi lena nmpk....
bangun le....nk gak tgk dia gerak2
tapi comel je masa dia tidur
dengan kaki terangkat
tangan pun terangkat
huhuhuuh cutenyeeee...
hubby plak muka dia cam teruja jer masa mengintai tuuu
kehkehkehkeh

tp itulah saat yg paling menggembirakan kami
kami suh doc print lagi
utk kami simpan dlm album 'keluarga kecil kami'
tapi ada gak tak best....


aku kena cucuk!!!
sakit woo....
mmg aku ngn jarum bagaikan jumper kuntilanak...
waaaaaa.....


aku terjelepek je masa kt klinik tu
maklumlah aku kena lalui pagi2 yg memualkan
jadi itulah kudrat yg aku ada


hubby kesian tgk dia
ngantuk sesangat tuuuu
smpi tertido2
tapi dia sempat pesan....
"klu abang dengkur, cepat2 tau gerak"
hahahaha
tau malu.....


orag tak ramai....
tapi totap lambat


last sekali inilah yg doc bagi
herm....
kenalah rajin makan kan








4 love purple:

hajarus said...

siannyer k.fiza.. hari tu hjr pun cucuk gak wah sangat sakit time nurse tu masukkan jarum xsakit sangat tp hjr nilu time nurse tu nak kuarkan jarum...

Arrrggghhhh... teringat2 plak...

purple_lav said...

ooo...sy bukan setakat nk kuarkan jarum tu jer, tgk jarum pun dh menggigil..huhu..masa nurse amik darah tu, pejam mata rapat2 tak nk tgk pun....

Shahida said...

fiza dh baper bln yer..

purple_lav said...

ida ;3 bln