? ??????????????Last Beat? ????? ?? ???Rating: 4.3 (6 Ratings)??3401 Grabs Today. 6923 Total Grabs. ??????
Preview?? | ??Get the Code?? ?? ?????Colorful Twist? ????? ?? ???Rating: 4.5 (66 Ratings)??2360 Grabs Today. 28501 Total Grabs. ??????Preview?? | ??Get the Code?? ?? ????1?? ???????? BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS ?

Wednesday, April 29, 2009

koh...koh....

aku rasa opis aku ni bingit dgn batuk aku jer
koh...koh....
sepanjang masa
aku rasa dh dekat sebulan aku batuk ni
klu dulu bleh je aku beli ubat batuk kt farmasi tu
tp skrg erm.......


jadi utk melegakan rasa geli-geli kt tekak aku ni
*dh rasa mcm ulat gonggok berjalan dlm tekak ni
aku makan je gula2 hacks ni
elok ke tak eik?
belasah je lah

lagipun aku ni jenis yang malas nk pantang2 minum ais ke ape
pantang jumper lagi le
tghr tadi pun aku dh belasah 2 gelas ice lemon tea...
hakhakhakhakhak

6 love purple:

cik_ah82 said...

fiza,
tak tau la elok ke idak..
tp kami mmg xbley makan hacks tu..
terlalu berangin..
kawan opis kami cakap, cekelat hacks itam tu, kalo letak atas cermin keta, then kena pancaran matahari, bley retak cermin..tp kami tak ujikaji la lagi..hehe

moMmY miMiL said...

eleh!
jgn caye ckp cik_ah82 tu..
heheheh...

akak mmg suke banget mkn hacks itam tu..
lega sgt tekak kalu time batuk..
heheheh..

miMil pn sukeee..

purple_lav said...

ayooo..mana 1 nk caye ni???huhuh tp kan cik ah, bila mkn gule2 hacks ni lega jap batuk..tak tahan batuk ni smpi sakit2 perut.sian plak kat bb kan..

myle@my said...

seb bek ade hacks tu...
kalo x sure beby asik membebel je kat dalam..
*bising laa mama neh...
nk men game pon xde konsen..
hehehe...
=D

purple_lav said...

game ape ye dlm perut ni? hehehehe..yg pasti klu time batuk tu mesti dia bergegar2...kasi gegar sama ia..hahahah

cik_ah82 said...

eh, ye la..
tu la den cakap den xtest lagik..
tp ofismate kami yg cakap camtu..;)