? ??????????????Last Beat? ????? ?? ???Rating: 4.3 (6 Ratings)??3401 Grabs Today. 6923 Total Grabs. ??????
Preview?? | ??Get the Code?? ?? ?????Colorful Twist? ????? ?? ???Rating: 4.5 (66 Ratings)??2360 Grabs Today. 28501 Total Grabs. ??????Preview?? | ??Get the Code?? ?? ????1?? ???????? BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS ?

Monday, April 19, 2010

ceritera hari minggu

hari minggu yang sodeeehhh
mana tak nye internet aku wat hal
tetiba dunia aku rasa sepi tanpa blog n fesbuk hehehehe

jadi banyak le cerita tertunggak
malas aku nk wat entry satu-satu
aku kumpul sumer dlm 1 story aci tak?
huahuahuahua


ops, sapekah jejaka smart ni?
hahahahah
ni pacik yg sedang bersiap2 nk pegi hadiri satu anugerah
macik seperti biasalah tak dapat nak ikut
sbb dh ada handbag besar yg kadang2 nangis klu nk tido tu
jalan selamat baiklah macik duk berguling-guling sampai tertido ngn handbag tu


oh,dak aleesya...
sgt seronok main ngn dia skrg ni
aduhaiiiii


bila dh mandi sumer
mulalah mata kuyu
tapi skrg aku pun tak tahu naper
susah sgt nk tido malam
kadang2 tu sampai pkl 11 mlm masih nak ajak kita main2 ni
huhuhuhu
ibu dh ngantuk le sayang



selamat malam sayangku...
tido lena ye


hari ahad laks
kami berdetim bersama-sama
dah lama owh tak kuar sesama ni

ops pacik, nape nampak cam tinggi je tang perut tu?
hahahahaha


huhhu sgt mencabar jiwa dan raga bila pangku aleesya dlm kete skrg ni
ada aje dia nk capai
huhu lotehhhh
car seat aku malas nk amik dlm kete aku
jadi nak tak nak terpaksa lah pangku
bila bagi menan tu diam le kejap
eh bukan kejap
lamaa.....
tengok2 dh tertido


kitaorg merendek kt sogo
hohohoh sangat jakun aku hokeh
tetiba jer smlm aku baru sampai tmpt baju kanak2 n foodcourt kt atas
hahahahah
sian aku eh

masa ni aleesya isap botol
kasi kenyang2 pastu barulah aman nk pilih2 baju ke hape
opssss heheheh

bila lah internet ni nk oke....

6 love purple:

cik_ah82 said...

ampa dh bagi susu botoi ka kat aleesya?tp still bf la ek?
geram kat paha aleesya tuh..grrrr

purple_lav said...

bagi dua2..sbb balik je dr beijing hari tu, pengeluaran kilang tak memuaskan lah..ntah nape...tu kena bekap ngn botol...

sama le geram2 ni...ngaaappp

mieoney said...

eman ponx skrg nie dh susah nak tido mlm..selalu kul 7 dh tido ini tak kul 8 lebay kitaorg dh tinggal kat atas katil tutup lampu semua dia bantainye bebel2 and dok panggil org...huhu kdg2 geram nak bg tido popok2 montot dia kuat nak bg tido...huhu

purple_lav said...

mimi: samalah...dh le tido lambat pastu mulut bebel2..hehehe .sweet le dorang ni..selagi mak dia tak jadi king kong oke lah kan...

♥Hernee Nazir♥ said...

smakin tembam n gebu aleesya ek..geram..

purple_lav said...

hernee: itu lah pasal..skrg sll sgt org nk amik dia dukung2, risau gak