? ??????????????Last Beat? ????? ?? ???Rating: 4.3 (6 Ratings)??3401 Grabs Today. 6923 Total Grabs. ??????
Preview?? | ??Get the Code?? ?? ?????Colorful Twist? ????? ?? ???Rating: 4.5 (66 Ratings)??2360 Grabs Today. 28501 Total Grabs. ??????Preview?? | ??Get the Code?? ?? ????1?? ???????? BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS ?

Wednesday, March 23, 2011

bersiaran dari rumah

hari ni terpaksa ambil cuti sbb tiba2 masa nak amik aleesya smlm, badan aleesya rasa dedar. dalam hati demam ke ni?

memang sah, pkl 8 mlm tu badan aleesya dah start panas. ayooo dah laa stok ubat dah habis. basahkan badan dia dan tuam ngn towel. masa tu asal minum susu jer keluar balik, minum jer keluar balik.

lps tu malam tu memang mencanak2 laa naik lagi suhu badan dia. tapi aku still tuam dia. aleesya plak memang tak leh nak tido langsung.

yang baiknye aleesya tak nangis, cuma dia kejap pusing kanan, jap pusing kiri. lepas tu balik-balik duk kiss aku hehehehe...ye sayang, ibu pun sayang jugak. macam kita yang tua bangka ni, klu demam mesti rasa tak selesa badan kan. gitulah budak kecik pun.

dia pun hari ni terbaring jer lah mngkn sbb pening kot. hehehe .tadi pegi klinik pun risau jugak sbb pergi berdua jer. incik fidi ada rehearsal kawad dia tu...nak tak nak macik kena berdikari hehehe. eleh kata wanita besi kan, small matter jer ni .(berlagaknakmampus)

ni aleesya dah tido lepas suap nasi dalam 4 suap je. oke le tu aleesya, dari perut kosong jer kan

2 love purple:

PuteriKureKure said...

aleesya cepat2 sembuh ye nak. khalish pon dedar2 jugak. tapi auntie slalu sediakan stok ubat demam masuk bontot kat umah. sebab khalish takut makan ubat. hehe.

purple_lav said...

tapi kan intan, elok ke klu bagi sll ubat ikut bontot tu? konpius ni