? ??????????????Last Beat? ????? ?? ???Rating: 4.3 (6 Ratings)??3401 Grabs Today. 6923 Total Grabs. ??????
Preview?? | ??Get the Code?? ?? ?????Colorful Twist? ????? ?? ???Rating: 4.5 (66 Ratings)??2360 Grabs Today. 28501 Total Grabs. ??????Preview?? | ??Get the Code?? ?? ????1?? ???????? BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS ?

Tuesday, February 3, 2009

Jom Makan Satey

sebelum tu nak citer macam mana aku hasut hubby p makan satey semalam....

"Abang apa kata malam ni kita makan satey kt kajang.....(saje nak ngade2 walaupun dah tau jawapannye TIDAK)"

ha itu adalah ayat SMS....tapi tunggu punya tunggu mana pokcik ni tak balas pun msg...ala mesti tak dapat nye ni..

tapi bila sampai umah...terus dia ckp, kita p lepas maghrib lor...

hah, Yippi...yipppii! kelu lidah nak berkata-kata ko...hahahahahhahahahah


herm, nanti nak makan bape cucuk eik, haruslah aku gedik-gedik kan...


hahahaha abang tetap tersenyum walaupun adik manis dia ni suka sangat memperabiskn duit dia...waa...ini yg mokcik suka ni


kang betul tu...mokcik memang suka dpt dapat makan ni.....


kami order 20 cucuk...jenuh nak perabiskn tu....alhmdlh Allah masih berikan aku rezeki utk makan....



kunun2 macho ler tu...chaaaiiit podddah..


ha, ni yg nyampah ni...kate nak dating....duk sibuk2 ngn keje tu ape lagi...kang makcik campak telepon tu.....huhuhu sori tak mo ar...nnt makcik plak yg kena campak.....

11 love purple:

nana said...

wow!!!satey..pebret umi 2..
kak ja dk kt ne?nt nk kuar mkn,leh nk join?(muke xmalu)..

purple_lav said...

bleh jer....sile-sile...kak ja duk bandar baru bangi, seksyen 7...nana duk mane? nana....kita kenal ke eik??/sajer tanya...huhuhuhu

nana said...

nana owg perak..tp da mnetap di klate...mama n papa ngajar d klate..tp skrang nana dk ngan opah n umi kt grik..kt xknl le..nana ske bc n kmem blog kak ja..dlu pnah kmen ftopages kakja..kak ja owg klate ek?

purple_lav said...

ooo...selamat berkenalan le eik...mike org perok ye?(btl ke ni)thanks sbb sudi baca blog kakja...sile lah baca bnyk2 kali n komen bnyk2 tau...yup ore kelate tp tak make budu deh...heheheh

nana said...

xpe2..btl le..my name syazana bt nordin..umo bwu 18 taom..anak sulung n bgsu kpda nordin + noriah..cucu ksyangan opah..cea..pomot dr lak..xmkn budu?npe kakja?budu xbesh eh..ptt pth mlepak klt..xmkn budu rpenye..

purple_lav said...

wah...gituuuuu...sumer lengkap lor...hehee..ntah le dari kicik smpi skrg tak leh terima nk cicah budu tu...tak tau le bakpo..putih ke nana oii...ni dh berkarat sbnrnya..wakakakkaka

nana said...

pth ler..cute ar time kck2 dlu..hehehe..kak ja keje pe?ske snap gmbo eh..cm nana gk..snap jek gmbo pe2 pom..jnji gmbo..huhuhuhu..tp plg ske snap gmbo kawen..nt kak ja uploud le gmbo kawen byk2..

purple_lav said...

kakja keje journalist.mmg suka ambil gmbr, lg2 bila dh ada blog ni...ala, tak p kenduri kawen le..nnt klu ada org jmpt p kenduri kawen, kakja ambik gambo bnyk2 k..nana wat le blog, bleh kenal gak ngn nana.

nana said...

yela..nt nana wt blog..nana ni jns membzkn dr je..kjap p klate..jp blk grik..sje je p jenguk mama n papa..almklum le..sowang ni jek ank diorng..nk tggu diorang dtg jngk..smpai bjnggt ler..bz manjang..sowi ngadu nsb ngan kakja..besh kalo ada akak mcm kakja..

purple_lav said...

lor siannye..meh..meh..kakja peluk k..hhehehe..tak pe ok gak jenguk parents, tak der ler dorang rasa sunyi..skrg nana duk kat ner? study or keje? best ke???nana nk jadi adik kakja ke????sile...sile...

nana said...

blh gk..nk ke kakja adopt nana jd adk kak ja?skrank dk grik..tlong umi kt butik..dpt le dt blnje ckit..wpom mama slalu bg dt..msh xckup..huhuhuhu