? ??????????????Last Beat? ????? ?? ???Rating: 4.3 (6 Ratings)??3401 Grabs Today. 6923 Total Grabs. ??????
Preview?? | ??Get the Code?? ?? ?????Colorful Twist? ????? ?? ???Rating: 4.5 (66 Ratings)??2360 Grabs Today. 28501 Total Grabs. ??????Preview?? | ??Get the Code?? ?? ????1?? ???????? BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS ?

Monday, February 2, 2009

MidValley lagiiiiiii

weekend lepas tak tau nak g mana terus ajak hubby kuar jenjalan...
mula-mula tu tak tau nak g mana, cuma start kete kuar highway masing-masing dah ternganga....
last2 sekali igt baik g Midvalley ar sbb sana ada jusco...
kebetulan plak hubby kata dia nak beli baju...orite le kann...


mula-mula wat le aksi tunjuk lubang idung...adoi le makin bosar lubang idung makcik ni....


pastu hubby plak wat aksi vudus....ni bila nak cari baju niiiii.......



oooo...rupanya kena g ATM dulu. dh alang-alang hubby p ATM, dia urus sume hal2 keje dia...nk kena transfer duit le ape le...punyalah lama...makcik ni kan pemalas nak berdiri lama-lama....so minta kebenaran nk duk la...kang mengigil lutut ni saper nak dukung???hahahahha


pastu start le belek membelek baju2 kt men's department....ceh daku nak juga interprem walaupun ibu jari...



belek-belek lagi......adoi dh penat ikut pokcik ni...tp makcik tak kijam tau....aku ada gak ar tlg suggest2 baju yang aku berkenan...



biar benar....nak pakai kemeja ke????



last sekali inilah dia....murah oooo ada less 70%. hehehehehe..ini pun hasil bersama gak tau...tp yg pasti aku kena basuh pakai tangan lor sbb baju putih kan...kang campur masuk dalam mesin basuh maunyer baju tu jadi colourful......keje makcik makin bertambah lorrr...


masa nak bayar parking tu, tetiba hubby ternampak kedai gunting...erm, rambut dia pun dh makin panjang tu..haruslah di potong lagi....unik tau kedai ni sbb cara tarikan customer yang dia wat... RM15 untuk servis hanya 15 minit...tp memang betul lor, dia gunting 15 minit jer tauuu...cayolah



tu dia orang yang tengah menghadapkan kepalanya kepada tukang gunting rambut....hahahaha sian akhirnya stail dia dulu tak menjadi sbb cina tu salah gunting .....


cuba cari menda tersembunyi......hehehe. nampak tak wanita yang sedang duduk smbil memegang hp? ha, itulah bini kepada orang yang sedang digunting rambutnya. wakakakakakakak

1 love purple:

MOHD. ADHA MOHD. ZAIN said...

salam.. jemput add my blog : www.myadha.com