? ??????????????Last Beat? ????? ?? ???Rating: 4.3 (6 Ratings)??3401 Grabs Today. 6923 Total Grabs. ??????
Preview?? | ??Get the Code?? ?? ?????Colorful Twist? ????? ?? ???Rating: 4.5 (66 Ratings)??2360 Grabs Today. 28501 Total Grabs. ??????Preview?? | ??Get the Code?? ?? ????1?? ???????? BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS ?

Saturday, February 28, 2009

makan angin dan kuar angin.ahaks

hari ni kuar jenjalan
pegi selesaikan urusan kerja hubby
aku hanya jadi co-pilot jer
co-pilot yg suka tidur
hahahah


erk, sepahnya kete aku kt belakang tuuu...
saper yg suka sepah2 ni...
pang kang....


nk bayar tol pun amik gmbr gak ke???
tak pasal2 tol gate boy tu termasuk dlm blog ni
hehe
skali tgk mcm teddy bear plak...



jangan biarkan anda diselubungi BAYANGGGG!!!



ntah ape kejadahnya amik gmbr cara gini...
huhuhu
sbnrnya malu nk angkat phone tinggi...
nmpk sgt plak kan



lalalalalalala....



sajer ler nk amik gmbr camni
comel le plak rashenya...
hip..hip..pasan..

gedebak---gedebuk...pkl 3 kitaorg blk umah
smpi jer umah ujan selebat alam
fuh, belasah tido...
best sgt...
dh lama rasenye tak tido petang..

4 love purple:

.:Hernee Nazir:. said...

fiza..cam same je kite..co-pilot yg suke tido..hehehe

purple_lav said...

eh, same ke??leh ar wat geng..tak leh tau duk sblh tu, mst rasa ngantuk jer...syok tttuuuutido dlm kete...ahaks

.:Hernee Nazir:. said...

hehehe..tau xpe..skrg makin mnjadi..hubby ku redha je dpt wife cam ni..hehe

purple_lav said...

a'ah sm ler...tadi pun kuar alamanda, padahal dekat jer dlm 15 minit gitu tp siap lelap aper. sib baik tak mimpi jer..aduyaiii