? ??????????????Last Beat? ????? ?? ???Rating: 4.3 (6 Ratings)??3401 Grabs Today. 6923 Total Grabs. ??????
Preview?? | ??Get the Code?? ?? ?????Colorful Twist? ????? ?? ???Rating: 4.5 (66 Ratings)??2360 Grabs Today. 28501 Total Grabs. ??????Preview?? | ??Get the Code?? ?? ????1?? ???????? BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS ?

Thursday, May 13, 2010

aku tersipu-sipu malu meow-meow

ape perasaan korang
bila asben or kakak or adik or sape2 lah
baca blog korang dgn KUAT?

maksud aku dia duk nyibuk ngn ko masa ko tgh sibuk ngh update citer panas
pastu duk nyelit2 nk baca sekali
plak tu dh bg baca, dia baca plak dengan suara yg kuat
tak cukup lagi
pastu sengih2 sambil jeling kt ko
hehehehehe

itulah perangai incik fidi
dh aku bagi baca tu baca slow2 tak leh eh
malu mak oke

yang tak leh blah tu
bila aku guna shortform
mulalah dia tak faham pastu sibuk2 nk baca mcm mana
haihhhhhh

itu yg aku tak suka dia baca blog aku masa aku ada
biarlah dia baca time aku tgh tido ke hape ke
janji aku tak der depan dia

gelenya lah puan pija ni

4 love purple:

A D I A said...

my husband kalau kat rumah tak suka baca blog *nanges*. puas la i pomot suh dia baca hehe. unless kalau dia outstation baru dia baca.

purple_lav said...

adia: o ye ke?tak pe asalkan dorang baca kan

shahida® said...

hubby aku lak baca blog kt pat kje dia..siap suh kwn dia baca..gile malu..uwaaaaaaaaaa

QuEeN Of 2 Heroes said...

hehe...segannya rasa org bacakan blog kuat2 depan kite kan... :P