? ??????????????Last Beat? ????? ?? ???Rating: 4.3 (6 Ratings)??3401 Grabs Today. 6923 Total Grabs. ??????
Preview?? | ??Get the Code?? ?? ?????Colorful Twist? ????? ?? ???Rating: 4.5 (66 Ratings)??2360 Grabs Today. 28501 Total Grabs. ??????Preview?? | ??Get the Code?? ?? ????1?? ???????? BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS ?

Thursday, May 13, 2010

dah dua hari

dah dua hari aku terlepas tgk ADAMAYA
dah dua hari jugak aku tak tgk diari af

sumer ni pasal badminton le
teman serumah aku punya pasal le ni
aku balik je keje tgk dia dh tercongok depan tv
baru je nk pegang remote dgn harapan dpt alih ke canel kegemaran
jelingan maut oke aku dapat
waaaaaa

eh hari ni ada lagi ke badminton ni???
waaa nmpk gayanya terlepas lagi le adamaya

aleesya kita tido awal ek malam ni...
sob sob

10 love purple:

myle@my said...

alolooo...shian ibu aleesya....
ahaks...malam neh tade dah...esok plak semi final....so bulih lew layan citer tu...jgn tido awal ek....

saye sgt bersemangat...layan game semalam ngan hubby....oyeahhhh!!!
hafiz hasyim u are my hero...
lalala~~~
;)

puterikurekure said...

ciannye...
takpe, adamaya ada online.
:)

hajarus said...

akak hari ni jangan xtengok tau.. ADAMAYA episod akhir... :)

shahida® said...

hari ni akhir ye...ok ok cantek

NONIE ABDUL AZIZ said...

dik apa susah dik...ko swoh jer orang tu gi kedai mamak kekekekek

purple_lav said...

amy: saya tidak suka badminton...sy dh merayu kt incik fidi tu tp hampes tak nak bagi smbl jari telunujuk goyang2 say no huh...hehehehe

mlm ni tak der eh? yea bleh tgk adamya dorang kata malam ni last episod

purple_lav said...

intan: nk kena layan online gak ni...tgk balik episod yg terlepas

purple_lav said...

hajar: waaa dh tak sabar nk tunggu petang ni

purple_lav said...

ida: ngehngeh ngeh

purple_lav said...

kak nonie: tak maunye dia...nk lepak kat umah jugak huhuhuhu