? ??????????????Last Beat? ????? ?? ???Rating: 4.3 (6 Ratings)??3401 Grabs Today. 6923 Total Grabs. ??????
Preview?? | ??Get the Code?? ?? ?????Colorful Twist? ????? ?? ???Rating: 4.5 (66 Ratings)??2360 Grabs Today. 28501 Total Grabs. ??????Preview?? | ??Get the Code?? ?? ????1?? ???????? BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS ?

Saturday, November 27, 2010

alhamdulillah dia dah bleh berjalan

mungkin anak orang lain lagi cepat berjjalan
tp aleesya masa umur setahun seminggu baru dia bleh jalan banyak langkah
klu sebelum ni 2 3 langkah dah gedebuk jatuh
tapi kali ni laju jer
walaupun kadang2 nampak mcm penguin berjalan
hehehe
tgk muka eksen
duk ukur je umah
takut rasanya nak tgk dia ukur shopping complex
hehehehe
aleesya klu dah expert sangat jalan
kita pergi taman ye
amik angin petang sama2 ngn ayah
hehehehe

oh ye...klu dia nak jalan kan
automatik dia sebut tetih
huhuh
orang sebut tatih laa sayang bukannye tetih

6 love purple:

Naz Nur Nhazzla said...

tahniah aleesya..lpas ni mama dia lagi kuyus kejo aleesya

purple_lav said...

klu kurus, klu makin mok mok hehehe..harap2 laa kurus laa lepas ni

PuteriKureKure said...

yeyyy!!!!!!!! pandai la aleesya!
:)

lepas ni leh main kejar2 ngan khalish eh.

Fara said...

wahhh dh blh jln..blh la tawaf satu umah..heheh

ch@ said...

lepas ni mengukur dan mengemas rumah la jwbnya.

anajai said...

sama la ngan ank sulong aku lmbt gak 1 thn seminggu