? ??????????????Last Beat? ????? ?? ???Rating: 4.3 (6 Ratings)??3401 Grabs Today. 6923 Total Grabs. ??????
Preview?? | ??Get the Code?? ?? ?????Colorful Twist? ????? ?? ???Rating: 4.5 (66 Ratings)??2360 Grabs Today. 28501 Total Grabs. ??????Preview?? | ??Get the Code?? ?? ????1?? ???????? BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS ?

Thursday, November 4, 2010

orang dah lama pergi i-city, aku jer baru terhegeh2 nak pergi

ye sila salahkan incik fidi
aku dah ajak dia
sejak ramai blogger dah tunjuk gambar2 cantik dengan pose cantik dalam blog dorang
aku punye la beria nak pergi
tiap2 hari oke cakap dengan dia
sekali dia buat tak th jer

sampai laaa hari kejadian
tetiba jer dia oke kan
eh betul ke ni?
uhuhhu
tq le pacik

antara menatang yang ada kat sana'
pok katak



ops kantoi aleesya tgh menguap
sebenarnya pun masa ni dah lewat dah
dah terbabas waktu tido aleesya
huhuh sori sayang
pacik fidi dengan anak dara dia
saje je nak sabotaj laki sendiri
amik gmbr angel bawah supaya nampak dagu berlapis
mana acik bini dia jer yang ada dagu berlapis hehehe
oke nampak sangat aku yg over kan
takk peeee

timang tinggi2 sampai unibesiti
berat oke nk julang budk ni
tgk masel mak dia tu
dah rupa macam ahli bina badan dah
satu-satunya gambar bertiga
nak buat camne kan

ada tragedi di sini
suka suki jer aku nk posing kt rusa ke menatang ape eh yg kaler biru tu
sekali kena
PREEET PRETTT
adui buat malu jer
abang guard, lain kali klu nk tegur ai
buat ler efek fewwiitt
incik fidi tak kisah punggg
aleesya dengan istana cahayanya

ibu aleesya yang tengah perasan orang duk lalu lalang tengah perhatikannya
malu ai
incik fidi yang semakin MEMBESARRR

bini dia pun tak kurang gak membesarnya


malas dah nak buat caption
aleesya ngn stroller memang tak leh berpisah
hihihi

antara menatang lain yg ada

owh cantikkan


ni angsa plak
cantik
dah jadi bentuk love
teringin gak nk duk tengah2 tu
tp takut kena preet preet lagi
jatuh la saham ai
huhuhuh

oke
nnt kita jenjalan tempat lain plak ye
tp sape2 yg tak pergi lagi
boleh la pergi
tapi jangan lupa bawak kamera sekali
sbb nnt tak bleh nak beraksi gedik

4 love purple:

mek da ©™ said...

aku lg la...bila ntah nk pegi

MamaYatie said...

dah pegi..tapi tak bwk kamera time tu..hajatnya nak pegi lagi weekend ni, bwk anak sedara yg turun dr jb jln2..sesak tak gamaknya ya?

ComeyBelako said...

wah...macam best ja. bila la cb nak sampai sana.

'NuReeN' said...

ok lg dr nureen x tau bila boleh terjah