? ??????????????Last Beat? ????? ?? ???Rating: 4.3 (6 Ratings)??3401 Grabs Today. 6923 Total Grabs. ??????
Preview?? | ??Get the Code?? ?? ?????Colorful Twist? ????? ?? ???Rating: 4.5 (66 Ratings)??2360 Grabs Today. 28501 Total Grabs. ??????Preview?? | ??Get the Code?? ?? ????1?? ???????? BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS ?

Monday, November 15, 2010

contest dah ditutup ye

thanks kepada sesiapa yang telah join contest ini
tak sangka
dalam last minit contest jadi meletup-letup
sampai aku pun tak sempat nak update

kepada penyertaan yang telah dibuat
anda perlu tunggu
sehingga diberitahu kelak
utk aku shortlisted nama pemenang

sekarang bz lagi
mana nak raya lagi kan

oh, kepada sesiapa yang tertanya2 macam mana lah aku pilih pemenangnya
aku pilih berdasarkan kesungguhan baby itu menangis
hehehehe
ha, korang tunggulah saper yg jadi pemenangnya ek

2 love purple:

MUNNYRA said...

dah tutup akhirnya... tak sabar nak tunggu shortlist nama pemenang... Anak sape lah yg bertuah tu yea...

Anyway... SELAMAT HARI RAYA AIDILADHA ^_^

mamaaerish@eb said...

wahhhhh... sungguh2 kena menanges tuh... ;p

salam aidiladha dari kami juga... :)