? ??????????????Last Beat? ????? ?? ???Rating: 4.3 (6 Ratings)??3401 Grabs Today. 6923 Total Grabs. ??????
Preview?? | ??Get the Code?? ?? ?????Colorful Twist? ????? ?? ???Rating: 4.5 (66 Ratings)??2360 Grabs Today. 28501 Total Grabs. ??????Preview?? | ??Get the Code?? ?? ????1?? ???????? BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS ?

Tuesday, November 23, 2010

senarai penyertaan "Contest Bayi Nangis"







tadaa inilah dia penyertaan yang telah berjaya
ramai jugak 
ada dalam 118 penyertaan

kepada yang gambarnya tiada
saya mintak maaf banyak2
sbb komputer saya tak leh bukak blog awak2 sumer
mungkin virus kot
klu bleh bukak pun
tak leh nak copy gambar
bila right click tetiba keluar
'ops...sori'
jadi saya pun terpaksa sori kepada insan tersebut

gigih oke nak copy satu2 gambar ni
naik juling mata hehehehe
tak pe
bila tgk anak2 ni sumer
hati saya yang penuh rama-rama ni tergelak kecil
so sweet jer sumer

oke nantikan pula kemunculan top 5
mana tau anda ....anda...dan anda yang terpilih
dan jangan lupa
nantikan siapakah JUARA
jeng jeng jeng

9 love purple:

*Tinie* said...

huhuh , gambar sy yg takleh di copy tu...abis tu camne..takleh masuk contest lah.? sy pun tak reti nak buang rightclick disable tu

eB@mamaAerish&Aed said...

comei le plk... reramai nanges g2 yerk?... ;p

Adyshariz said...

ramainya..gud luck semua

MUNNYRA said...

wah hebat2 semuanya.... sapelah yang JUARA tu yea... ^_^ tak sabar nak tengok result GOOD LUCK!!!!

cha said...

ni namanya nangis sesungguh hati.

hasrul hassan said...

Salam .. sapa2 ada masalah untuk buang tak leh klik kanan tu .. leh email kat saya ..

hasrulhiteg@gmail.com

atau lawat blog saya...

http://hasrulhassan.blogspot.com

hasrul hassan said...

Buang skrip ni dari blog anda. Dari mula start s kript tu sampai abis..

MamaYatie said...

mysara ada disana..good luck semua yg join!!

Ummi Alifya said...

comelll je