? ??????????????Last Beat? ????? ?? ???Rating: 4.3 (6 Ratings)??3401 Grabs Today. 6923 Total Grabs. ??????
Preview?? | ??Get the Code?? ?? ?????Colorful Twist? ????? ?? ???Rating: 4.5 (66 Ratings)??2360 Grabs Today. 28501 Total Grabs. ??????Preview?? | ??Get the Code?? ?? ????1?? ???????? BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS ?

Friday, December 10, 2010

aku interview adik alex yoong rupernye

 mula-mula aku nak buat entry aduan rakyat dl
hehehe
kepala aku pening + perut yang sakit pagi tadi angkara tak igt nak makan semalam
macam tak percaya aku tak igt nak makan
tp siyes perut aku tak sedap sangat pagi td
klu igt tak der asgmnt pagi tadi sure aku dh ngular kt umah
tapi demi dedikasi terhadap kerja ku gagahi jua
eceh

mula2 cuma terpikirkan 
mungkin ayah dia seorang mualaf sbb nama dia ada'yoong'
jadi dalam hati dah berdebar2 ckit
takut terspeaking jer sepanjang interview
sbb ramai chinese ni tak reti sgt ckp melayu
dorang kalu fasih pun BI ngn bahasa dorang laaa

tp bila dah jumpa
mujur
fasih berbahasa melayu rupernye
hehehehehe

aku pergi interview budak ini lah
nampak kecik tp super power oke
aku rasa aku pun tak mampu buat macam budak kecik ni
aku ni lembik skit eh bukan skit tp banyak

nama budak ni Aaliyah Yoong
peluncur air termuda
korang ada?
hhehehehe

lps sembang2 ngn ayah dia 
baru tau dia ayah kepada alex yoong
ala yang femes dalam F1 tu
fuh.....
aaliyah ni kira adik beradik laa ngn alex cuma lain mak
klu laa ada alexx yoong sekali kan best
aku suka alex yoong sbb dia smart 
wakakakakak

tapi tak pe
walau tak jumpa alex sekalipun
aku jumpa yuna
hahahahahaha
dia datang praktis luncur air ini utk iklan komersial dia akan datang
jadi korang tunggu laaa dalam tv barang sehari dua hahahah
tengok yuna luncur air oke

sangat jeles tgk badan yuna
sekeping dan cantik
klu laaa aku seperti dia
malangnya tidakkkkk!!!
aku ibarat ikan buntal 
huhuhuh
nnt...tunggu laa aku diet sesungguhnya
tgk bleh lawan ngn yuna tak 
hahahahahah

8 love purple:

eima said...

interview utk ape ek ....
wahhh ...
penah tgk budak nih dlm tv3 arituh ..nona ke ape tah...

az rina a.k.a jaijina said...

kim salam kat yuna yew, hehehe..

purple_lav said...

eima: oo ye ke? budak ni penah masuk tv ek?bagus..bagus..bagus..

azrina: alamak tak sempat laa sbb kami dah balik pun

ch@ said...

ikan buntal kan comel.

purple_lav said...

klu comel..wink wink sukaaaa

mrs_zura said...

wah jumpa yuna lg..:-)

mieoney said...

Yuna tinggi tak fiza...sllu nmpk dlm gbr mcm tinggi jer..dh ler kurus tinggi plak..best ek..takper2 tgulah klu dia beranak nnti kurus lai tak mcm tu...hahah [ayat dengki]

purple_lav said...

mimi:tinggi dan kurus..tapi nampak tak melidi sangat laa