? ??????????????Last Beat? ????? ?? ???Rating: 4.3 (6 Ratings)??3401 Grabs Today. 6923 Total Grabs. ??????
Preview?? | ??Get the Code?? ?? ?????Colorful Twist? ????? ?? ???Rating: 4.5 (66 Ratings)??2360 Grabs Today. 28501 Total Grabs. ??????Preview?? | ??Get the Code?? ?? ????1?? ???????? BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS ?

Monday, December 27, 2010

Anugerah Skrin 2010

 *SUMER PIX ADALAH DIAMBIL DARI GOOGLE.bleh ek?

hari sabtu lepas ,Anugerah Skrin 2010 telah berlangsung. nasib baik incik fidi tak der. jadi bleh laa melayan tv dengan tenang hehehe.(ingatkan dia tak layan program macam ni, rupernya dia tgk jugak huhuh)

AMARAN: sumer yang aku tulis ni berdasarkan apa yang aku rasa jer. jangan laa ada yang terasa hati yo. peace!

tak kira nak buat coret-coret macam dalam paper jugak hehe.
CORET-CORET SEPANJANG ANUGERAH SKRIN 2010
1) gandingan pengacara macam tak kena jer. yang laki sedaya upaya buat lawak. yang wanita plak selalu matikan idea si lelaki hehehehe. tp dorang comel.
2) dorang pakai gam ape lekatkan kad nama pemenang? sorang2 masa nak bukak kad, ngadu..."adui payahnya", "ee kuatnye gam"...yang lagi dasat masa abang body aka fahrin ahmad, sampai terkoyak dua kad tu hahahahaha. len kali aku rasa better letak salotep rege 20sen tu jer kot. senang nak bukak. ni tak hbs peluh jantan betina keluar.
3) lawak pak ajis satar paling tip top. hahahahahha. pak ajis pun terkena part gam kad tu. siap cakap. kena welding hahahaha lawak laa pak ajis. dan tak leh blah bila pak ajis "kekenyangan pada malam itu".
4) memang cantik bergaun di kala majlis super duper glamor ni. tapi agak2 laa oke. tutup laa skit. kesian aku tgk pak ajis nak menadah mata.

orang ke crew aku tak tau yang naik pentas amik award. memang menanah mata tgk dia ni hehehehehe

5) comel laa weh pasangan anak beranak adamia..geram rasa nak gigit2 jer mia tu. aduhai.
6) paling suka masa persembahan tiga pemain alat muzik (sori klu ayat tak betul hehehe) ala yang ada datuk ahmad nawab, Genervie Kam dan Hilary Ang. paling menyentuh jiwa ofkos laaa lagu Nur kasih...hhohoho sedih.
7) wey NURKASIH menang utk Drama Rantaian Terbaik. aku tepuk tangan tak henggat sambil diikuti Aleesya tepuk amai-amai.
8) kesian saheizey Sam...demam-demam pun terpaksa hadir jugak. tak pe atleast dia menang utk award spesel Yasmin Ahmad tu.
9) aku plak yang nebes masa Diana Danielle nak bagi award kt shamsul. kan diaorang ex-ex?

yang penting memang best...tak sabar nak tunggu Juala Lagu 9 Januari ni. adakah Faizal, Cheryl Samad dan Ally Iskandar dapat lakukan lawak paling best macam yang tahun lepas punya? kita tunggu sama-sama oke

5 love purple:

kuntumz said...

aah lah, mmg kelakar sgt2 pak ajis tu...gelak beso dibuatnya....
kiter pun buat entry kisah ASK nii..nti terjah yerk...

purple_lav said...

kuntum: orite!

PuteriKureKure said...

whoaaa...produktif sungguh cik fiza kita harini. brape post harini? hehe.

bravo2...len kali tulis banyak2 eh. suka baca...~
:)

kita tak tgk anugerah skrin sebab penat jalan2 haritu.

purple_lav said...

intan: hahahahaha kije dah siap, bos plak cuti, apa lagi....mengupdate blog laaa jwabnye

cik intan nnt tgk juala lagu ek.mesti best...tp klu lah waktu tu tak beranak lagi kan

PuteriKureKure said...

juara lagu tgk rasanya. sebab semua lagu ebst2. hehe.