? ??????????????Last Beat? ????? ?? ???Rating: 4.3 (6 Ratings)??3401 Grabs Today. 6923 Total Grabs. ??????
Preview?? | ??Get the Code?? ?? ?????Colorful Twist? ????? ?? ???Rating: 4.5 (66 Ratings)??2360 Grabs Today. 28501 Total Grabs. ??????Preview?? | ??Get the Code?? ?? ????1?? ???????? BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS ?

Monday, December 6, 2010

jom bersama keluarga pada hari minggu

 *pix blur.tak suka kamera hp kali ni
 wah tajuk
macam saranan kerajaan jer
hehehehehe
hari sabtu incik fidi ada majlis
jadi kami berdua terpaksa lepak kt umah jer
igtkan petang tu nk jenjalan kat Giant
sekali ujan laaa
aleesya tak leh main air hujan
nnt demam

jadi hari ahad tu
cakap kt incik fidi
hari ni kena keluar jugak
klu tak budak kecik tu memberontak
budak kecik ke mak budak????
heheheheh


jadi sasaran lokasi adalah Jusco Balakong aka Jusco Cheras Selatan

budak kecik ni dah beria-ria
mak ayah dia tengah2 sibuk pack barang
dia dah sampai depan pintu

lambat laa ibu ngn ayah ni
lepak kat sofa dl lah


masa jalan2 dalam jusco tu
tetiba incik fidi berenti kt orang ramai ni
rupernye ada show orang main ape ntah
tiup2 buluh tu
sedap lagunya 
merdu, sesuai dibuat utk tido

masa ni lah aleesya start melasak
tak mo duk dalam stroller
jadi aku keluarkan bagi dia jalan2 sekitar
sekali dia punya suka
yelah kat umah sempit jer...tetiba jadi luas macam padang bola
eksaited giler lah
sambil jalan sambil gelak
adoiii anak2
yang aku ni tok sah cakap laa
berpeluh ketiak mak oke
ni lah 1st time bawak aleesya ke shopping complex selepas dia bleh berjalan
memang haru skit
penat nak kejar dia
last sekali aku bagi kat incik fidi
tak larat laa nak membongkok kejar dia
dah jadi nenek tua bongkok tiga dah aku

incik fidi tu tgh aim CD pacik yang tiup buluh tu
sekali tgk rege
huhuhuhuh macam tak sanggup jer
tak pe bang...klu nak dgr lagu merdu meh sayang nyanyikan
sore ai pun bleh tahan jugak 
wakakakaka
masa balik tu
budak kecik tu
dah keletihan sbb banyak berjalan
ops ibu dia cuai....car seat tak sempat nak pinkan (eh ke orang sebut ape, oh tak sempat pakaikan tali pinggang keledar nya kot)
dah lama rasa tak amik gmbr berdua
oke lah ni lah gambar berdua kami dalam story kali ni hehehehe

1 love purple:

PuteriKureKure said...

budak2 baru dapat kaki memang jenuh la nak mengejar. khalish pon sama gak camtu. baru letak kejap atas lantai, wah...berdesup ilang kat celah2 kaki orang.