? ??????????????Last Beat? ????? ?? ???Rating: 4.3 (6 Ratings)??3401 Grabs Today. 6923 Total Grabs. ??????
Preview?? | ??Get the Code?? ?? ?????Colorful Twist? ????? ?? ???Rating: 4.5 (66 Ratings)??2360 Grabs Today. 28501 Total Grabs. ??????Preview?? | ??Get the Code?? ?? ????1?? ???????? BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS ?

Tuesday, December 21, 2010

tahniah kepada kakak kesayanganku!

wah, sekarang musim mengawan kt opis kembali mengganas nampaknye. semakin hari semakin bertambah orang yang preggy. eee seronoknya.teringat plak zaman2 aku preggy dl, sampai berderet-deret orang membuncit. indah nya pemandangan masa tu bila asik-asik bertembung ngn orang yang preggy. sampaikan masa nak solat asar (masa tu bulan puasa) yang ada hanya wanita2 berperut buncit hahahahaha..

sekarang ni dah kembali zaman kegemilangan orang mengandung. mula-mula aku tau akak dari finance. tahniah kak warda. lepas tu (baru jer dua tiga hari lepas), dapat tau mastura yang baru jer kawen...bunting pelamin. hoyehhh...lepas tu kakak kesayangan aku (eceh) kak tora dah preggy jugak. dia tunggu 3 tahun....dan alhamdulillah akhirnya dia preggy...

seronok rasa sampaikan aku rasa aku turut preggy jugak. terus terbayang-bayang pengalaman meloya, membawa perut dan gatal2 kat perut. hehehehe. alangkah bahagia time tu. lagi2 anak pertama. ramai orang caring pasal kita.

tak lupa jugak pada rakan bloggers ni....member baik (tetiba nak declare BFF jugak hahahaha) CIk Ah...mak kepada adib..jugak tengah preggy. aku harap ko ngandungkan baby girl sbb tanda2 tu macam baby girl jerk...heheheheh

dan tetiba jugak aku rasa nak mengandung lagik. huhuhuhu indahnya jadi wanita mengandung.....

4 love purple:

PuteriKureKure said...

hehe. cam kita dulu la yang. memula memang rasa nak ngandung. tapi bila dah uwek2 hari2 dan keadaan kesihatan tak memberangsangkan, hmm...terus rasa anak 2org pon cukupla. hehe.

awak dah boleh dah ni pregnant lagi. jomla ramai2 penuhkan kalendar 2011. ;)

purple_lav said...

tp seronok momen tu kan intan...

erm, klu ikut kalendar, tunggu lagi 2 tahun kot hehehe

Zura Hasan said...

fiza..member yg tunggu 3 thn baru pregnant tu dia buat ape? ade amek ubat ker?leh share?

purple_lav said...

zura hassan: tak der kot. sbb dia tak citer ape2 pun.hihihih. tapi kan dia ada cyst, alhmdlh ada jugak rezeki dia