? ??????????????Last Beat? ????? ?? ???Rating: 4.3 (6 Ratings)??3401 Grabs Today. 6923 Total Grabs. ??????
Preview?? | ??Get the Code?? ?? ?????Colorful Twist? ????? ?? ???Rating: 4.5 (66 Ratings)??2360 Grabs Today. 28501 Total Grabs. ??????Preview?? | ??Get the Code?? ?? ????1?? ???????? BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS ?

Wednesday, December 22, 2010

email zaman tok kaduk

pagi tadi bukak email sbb nak amik surat dari ......(rahsia tak leh bagitau hehehe). tetiba nak klik kt 'last'. jeng jeng jeng..tetiba ternampak deretan nama-nama yang dl tengah kemaruk hantar email.

masa era 2001-2003 gitu....email memang glemer tak hinggat laa. jap jap email. jap jap email. masa tu plak aku kat UUM. cyber cafe (cc) baru jer ada kat kolej muamalat masa tu. pernah kami satu bilik( 4 orang) turun pegi cc pastu hantar email kt member bilik ni sorang satu. tak der ape pun nak tulis, cuma cakap sayang awk la rindu awak laaa...hahahahaha kelakar giler bila baca balik.

pastu masa tu plak era greeting card. amik kat yahoo. pastu cari kad yang cantik dan send kat sobat baik. aduiiii..kenangan sungguh laaa.skrg dah tak der greeting card tu. aku nak bukak yang kitaorg hantar dl pun tak leh nak bukak dah.

pastu bila era bercouple ni lagiiii dasat. macam2 ayat jiwang ada dalam email aku nih hahahahaahhahaha. tetiba rasa geli plak. naper laaa aku guna ayat macam tu duluuuuu...waaaaa...hahahahah.klu incik fidi bacalah email aku ni, mau kuar air mata darah dua tiga tempayan. huhuhuhuh

tapi bila aku baca balik memang aku tak leh tahan nak gelak. macam2 laaa...

pastu bila praktikal , lain plak citer nyer. masa tu era chatting. lepas chatting, tanya email. konon2nya nak hantar gambar laa nak hantar sajak laaa...tapi aku memang haram nk hntr gambar kt orang tak kenal. tak mo ah...sekali kena mandrem sape yg susah.....

bila dah keje ni plak....email berantai...tajuk tak leh blah langsung. "air kolah masjid', 'bapa misali anak kembar','budak magnet'...aku pun tak tahu nak hentikan camne email berantai ni. sebab ia dah semakkan inbox aku sampai cecah 50,000 email kat inbox. penat weh nak delete tiap2 hari ......

2 love purple:

aNaYaNa said...

kadang2 best layan emel berantai..hehe..

purple_lav said...

tapi penat nak delete balik tu. kadang tu sekali masuk 70 email fuhhh