? ??????????????Last Beat? ????? ?? ???Rating: 4.3 (6 Ratings)??3401 Grabs Today. 6923 Total Grabs. ??????
Preview?? | ??Get the Code?? ?? ?????Colorful Twist? ????? ?? ???Rating: 4.5 (66 Ratings)??2360 Grabs Today. 28501 Total Grabs. ??????Preview?? | ??Get the Code?? ?? ????1?? ???????? BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS ?

Monday, December 27, 2010

teringin bercuti bersama keluarga

semalam ada lah berborak ngn incik fidi pasal bercuti. memang dah lama sangat tak keluar jenjalan. ala...klu takat shopping complex tu aku dah malas. huhuhuh. ni nak pergi ke satu tempat dan bermalam...oh syioknye...

lagi2 skrg aleesya pun dah besar kan....meesti dia seronok..mak dia lagii laa seronok heheh

ada dua tempat aku nak pergi. melaka dan bukit tinggi.

macam melaka tu aku teringin nak pegi yg ada show ngn pekan koboi tu. ape ntah nama tempat tu. mesti best kan dapat bawak aleesya tgk benda2 macam tu. masa ni laa sesuai utk bagi didikan tak formal kepada anak hahahahah

klu kt bukit tinggi tu dah lama tau aku ajak incik fidi. tolong laaa tunaikan impian ni. bestnye klu dapat bermalam kat sana. (oh aku tak dapat nak tulis ape2 lagi ni, duk terbayang tempat ni jerk)

tapi kan semalam, incik fidi dah bagi hint. macam nak pergi becuti jer...bang, bila tu???????

6 love purple:

eRiNsZ said...

heheh booking sajer online tempat idaman~ nt encik suami dah x bole nk kater aper... itu yg slalu ku lakukan.. terrela dlm paksaan hehehee

...etiey erywan♥ said...

hehhe.. betul shoping complex anak pun dah jemu. situ jer tempatnya kan? hhehhe.. sekali sekala apa salahnya kan..

kuntumz said...

selamat bercuti...
hehehhee...dah merasa dah g bukit tggi baru2 nii stlh berkurun lama request kat en suami...

purple_lav said...

erinz: tak bleh kang dia ada keje susah la plak? nak kena set betul2 date tu...tp semalam incik fidi pun ada suggest booking scr online. jadi patutkah ku booking terus hari ni? hehehehe

purple_lav said...

etiey: itu lah..lagi pun mintak tak jauh pun, melaka secoit jer ngn bangi. bukit tinggi pun sama....

purple_lav said...

kuntumz: ala...tak tahu lagi bleh pegi ke tak ni? tak dpt betul2 green lite dari incik fidi. waaa nak pegi jugak