? ??????????????Last Beat? ????? ?? ???Rating: 4.3 (6 Ratings)??3401 Grabs Today. 6923 Total Grabs. ??????
Preview?? | ??Get the Code?? ?? ?????Colorful Twist? ????? ?? ???Rating: 4.5 (66 Ratings)??2360 Grabs Today. 28501 Total Grabs. ??????Preview?? | ??Get the Code?? ?? ????1?? ???????? BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS ?

Tuesday, December 28, 2010

mimik muka terbaru dari aleesya bila bergambar

betullah kata orang, perkembangan anak merupakan momen terindah. ada jer perangai baru dia yang mencuit hati aku ngn incik fidi. macam semalam.....sajer jer aku nak ambil dia tetiba dia buat muka yang comel.

oke aku ingatkan sekali itu jer. tapi bila halakan kamera kat dia, dia buat lagi muka tu. aku test lagi...lor muka tu lagi ke aleesya.....

korang nak tengok???

tengok! gedik kan...hahahaha..ni aku terpaksa pimpin tangan dia keluar dari dapur.sebabnye dia suka sangat sepahkan periuk belanga. selagi tak tarik keluar, selagi tu laa dia duk kelentang kelentung sorang2 kat dapur.

ha, ni lagi muka ngn mulut ternganga dari aleesya...

ni memang dia tengah buat. tapi kamera dekat sangat la plak. tu pasal nampak gitu jer. eh ...panjang jugak bulu mata aleesya ni hehehehe ops terpuji anak plak.

ha ni lagi...hahahahahha....memang aku tergelak sakan bila amik gambar dia semalam. adui dari mana laa dia belajar sumer ni. bila tunjuk kt incik fidi, tak pasal2 dia suh anak dia wat muka tu 24jam.hehehehe...

5 love purple:

MUNNYRA said...

comel je muka dia macam tu,,,
biar jelah dia kat dapur..nanti belajar masak pulak he he he

purple_lav said...

munnyra: risau sbb dia duk sorang2 jer...orang sumer kt depan tgk tv. tunggu laa besar nnt klu nk duk dapur tolonng ibu yer hehehehe

cik_ah82 said...

hehe..sapa la yg ajaq nii...seb bek comey..hahaha

purple_lav said...

ntah laaa. jangan buat muka yang tak senonoh lagi

Anonymous said...

hi, saya silent reader blog ni... selalu baca je, tp ari ni terasa nk drop comment... anak saya dulu pon macam tu jugak masa umur dia sebaya aleesya... suka buat muka camtu... saya & hubby panggil muka comel... everytime suruh buat muka comel, macam tu la dia buat... kedutkan hidung, pejamkan mata & ngangakan mulut... so cute :)