? ??????????????Last Beat? ????? ?? ???Rating: 4.3 (6 Ratings)??3401 Grabs Today. 6923 Total Grabs. ??????
Preview?? | ??Get the Code?? ?? ?????Colorful Twist? ????? ?? ???Rating: 4.5 (66 Ratings)??2360 Grabs Today. 28501 Total Grabs. ??????Preview?? | ??Get the Code?? ?? ????1?? ???????? BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS ?

Monday, December 27, 2010

oh pujaan hati ku

tahniah kepada pasukan Malaysia bila berjaya tumpaskan pasukan Indonesia pada perlawanan akhir Piala Suzuki AFF.

aku sebelum kawen memang haram laa nak tgk bola. ops tapi masa kawan2 ngn incik fidi dah start tgk bola. tgk incik fidi main bola kat tempat kerja dia lah. klu nk suh tgk perlawanan kt tv memang kimmm salammmm..

tapi semenjak dah kawen ni (eh ada kaitan ke) tetiba jer minat. pantang ada perlawanan kt tv mesti tumpang sekaki. cuma kadang2 tu mood malas nak tgk ada jugak.boringgggg....

tapi incik fidi tok sah cerita laa. asal ada game kt bukit jalil ni, dia laju jer. igt lagi masa kelantan lawan N9 tahun lepas, masa tu aku tgh sarat oke. dia bleh jer pegi hehehehe..tp tgk kejap jer...buat hilang kempunan. blum hbs game dia dah sampai umah. ooo tau risau kt isteri?

semalam pun dia tak tinggal. pergi...dan paling best Malaysia MENANG!

laki kat stadium, aku kat umah main mata. ops!!!

main mata ngn safee Sali. hehehehe tetiba jer admire kat mamat ni..hohohoh.. dan tetiba jer aku rasa dia ensem hahahaha...eh bukan sorang tau aku main mata....mamat sorang ni dah lama aku main mata. sape dia?

norshahrul idlan talaha!!! atau aku lebih mesra panggil dia abe le...hahahaah...tapi aku tak curang tau...sbb laki ni lah aku paling setia...eh sape plak? tadaaaaaaaa

incik fidi!!!! hahahahahah....tapi siyes klu tgk bola mesti aku bising2. mana abg safee, mano abe le? hahahaha sampaikan incik fidi bagi jeling maut tapi manja kat aku hahahahahaha...

ala, tak salahkan cuci mata...huhuhu

2 love purple:

PuteriKureKure said...

tgk bola bila ada mood je. haha. semalam punya game bila dgr org sebelah jerit GOLLLL! baru terhegeh2 bukak rtm1. haha.

purple_lav said...

samalah....masa separuh masa pertama tu tak tgk pun...layan citer kat channel lain. tetiba dgr orang bersorak kt restoren depan, terus laju2 bukak RTM hahahaha