? ??????????????Last Beat? ????? ?? ???Rating: 4.3 (6 Ratings)??3401 Grabs Today. 6923 Total Grabs. ??????
Preview?? | ??Get the Code?? ?? ?????Colorful Twist? ????? ?? ???Rating: 4.5 (66 Ratings)??2360 Grabs Today. 28501 Total Grabs. ??????Preview?? | ??Get the Code?? ?? ????1?? ???????? BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS ?

Thursday, December 2, 2010

legging +tudung = awak2 semua pikirlah sendiri


incik fidi cukup tak berkenan klu tgk org2 yang pakai legging
katanya macam b***l
hurm......

ntah laa abang
itu hak masing2

nasib baik aku bukan penggemar legging
sbb aku sedar 
betis aku bukan batang padi, jauh sekali batang lidi
yang jelas batang balak
hehehe
jadi tak yah laa nak berangan2 nak pakai legging
mujur jugak kan

tp walaupun tak pakai legging
aku sll disalah anggap seksi jugak
klu aku legging dorang nak cakap ape
seksa???
hahahahah

9 love purple:

idah @mama izzya said...

ramai yg suka pakai legging kan..xpe betis comey..kiter ni cam balak..

tp idah lebih selesa berbaju kurung kalau nak kemana2..

ch@ said...

lengging tu serupa juga tak pakai suar, sbb dia melekat.

cik_ah82 said...

xkesah la betis mcm apa pun, tp kalo benda dh sah2 menyalahi hukum, jgn pakai.sedih gak la ni tgk ramai yg pakai legging dengan alasan dh tutup semua.arghhh

PuteriKureKure said...

hmm...skang ni kan ikut trend. legging pon dah macam satu trend. ada org molek je pakai, cam kita ni memang huduh la pakai. betis paha memang out of shape dah. hehe.

purple_lav said...

erm btl tu. disebabkan dia melekat tak hinggat maka ternampaklah bonjolan2 yang tak sepatutnya ditunjukkan kepada org ramai.

Lelord said...

huhuhu suke legging tp syaratnya dalam umah jek...ohohoho x sanggup rasanya kuo berlegging nampak cam berlenggeng

amiey lee said...

goli den sbb melekat aja kay kaki...hee tapi pakai gak masa masuk kolam renang itupunsuar pendek kt luar

purple_lav said...

dalam umah tak pe...nk pakai spentot jer pun tak pe.cuma sejuk laa hehehe

NURUL said...

nurul pakai lengging ni tp kat rumah je dgn t-shirt besar gedabak.