? ??????????????Last Beat? ????? ?? ???Rating: 4.3 (6 Ratings)??3401 Grabs Today. 6923 Total Grabs. ??????
Preview?? | ??Get the Code?? ?? ?????Colorful Twist? ????? ?? ???Rating: 4.5 (66 Ratings)??2360 Grabs Today. 28501 Total Grabs. ??????Preview?? | ??Get the Code?? ?? ????1?? ???????? BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS ?

Sunday, January 16, 2011

bil astro makin naik???

kalau korang perasan laa...sbbnye aku perasan bil astro ni makin naik TANPA SEBARANG NOTIS PEMBERITAHUAN...eh macam suka suki jer naik kan?

klu dulu bil aku RM69.90...lps tu selang beberapa bulan naik ke RM70.00..oke lah sbbnye naik pin seposen jer..tapi semalam aku check bil terkini dah nak RM82.53. sumer jumlah ni utk pakej yang sama..tak der tambah tak der kurang

klu bil naik ,servis oke tak pe gak...ni kadang2 hancus...

yang aku terkilan, klu dorang laa, naik ke turun ke tak der pun bgtau kita. try kita nak tambah channel ke, ooiiii laju jer cas Rm10...tu blum lagi yang lambat bayar terus cas RM10 jugak klu nak sambung balik...

aduii aku kecewa..itu sahaja luahan hati aku pada pagi ahad yang sejuk ni...

1 love purple:

Lady Lavender said...

mcm dah jadi trend..harga minyak naik segala benda pun naik..