? ??????????????Last Beat? ????? ?? ???Rating: 4.3 (6 Ratings)??3401 Grabs Today. 6923 Total Grabs. ??????
Preview?? | ??Get the Code?? ?? ?????Colorful Twist? ????? ?? ???Rating: 4.5 (66 Ratings)??2360 Grabs Today. 28501 Total Grabs. ??????Preview?? | ??Get the Code?? ?? ????1?? ???????? BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS ?

Monday, January 3, 2011

jangan dikacau masa dia tgh syok tu

skrg laptop memang kena konker dek aleesya. asal aku bukak jer, terus dia menyibok kt tepi, klu tgk ajer masa aku tgh buka facebook, tak pe....ni tak suh pasang nobody but u laah, upin ipin lah.

yg gambar kat atas tu, dia tgh syok tgk upin ipin. tak tahan, tangan tu pun suka jugak merayap kat keypad n touchpad. ting tong jap laptop aku tu.. kang tetiba jer terbunyi buzzzz sbb dia duk tekan menda ape ntah...

jadi masa dia tgh syok tu, masa ni lah aku bleh masuk dapur, bleh nak basuh pinggan, bleh nak masak meggi, bleh nak basuh botol susu yang tak penah surut tu...

bagus jugak trick macam ni. tapi sentiasa kena jenguk laaa, kang berasap laptop tu

2 love purple:

cik puan akish said...

alolo..pandai aleesya..kalo abg dadif ..ohooo..slamat udah netbook mommanye..=)

PuteriKureKure said...

oh! aleesya sgt terer aaa...