? ??????????????Last Beat? ????? ?? ???Rating: 4.3 (6 Ratings)??3401 Grabs Today. 6923 Total Grabs. ??????
Preview?? | ??Get the Code?? ?? ?????Colorful Twist? ????? ?? ???Rating: 4.5 (66 Ratings)??2360 Grabs Today. 28501 Total Grabs. ??????Preview?? | ??Get the Code?? ?? ????1?? ???????? BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS ?

Wednesday, January 5, 2011

melantak kt secret recipe

tengahari tadi kak tora ajak mkn luar...weeee...suka suka...

destinasi untuk santap adalah Secret Recipe.oke takkan tengah hari gini nak makan kek kan. mau kebulur . jadi alu lebih suka order Spaggeti Bolognese...the favo. hehehe.

 cheese kemain banyak. ni pun aku tengah rasa cheese duk berlonggok kt lidah ni. rasa nak p kikis jap cheese kt lidah ni guna pisau. tak selesa.....

 dasar tak sedar diri...beria tutup lubang idung sbb takut org nampak lubang idung luas tapi tak sedar badan dah besar bas. huhuhu..mcm mana ntah nak cover badan besar bas ni.

masing-masing tgh buat diskusi utk hilangkan bunyi 'teet' kamera bila amik gmbr. bising laa guna hp yg ni.susah nak amik gambar ala mamarazi. orang perasan....terus rindu kt telepon dl. waaaa...

budak yg kurus melidi tapi makan banyak hehehe sori anne n zila. hehehe tp siyes badan korang memang kurus. nak amik skit lelemak, bagi bam bam skit.

ibu mengandung....tp kagum bila berjaya habiskan tom yam kong (ntah ape nama makanannya aku tak igt) yang super pedas tu.aku yg try sesudu ni pun terasa terbakar lidah.

ok babai secret recipe. nak pegi kikis lidah jap...

1 love purple:

Hidayah said...

aduh secret recipe..suka makan chicken cordon bleu(betul ke eja camni?) hehehe