? ??????????????Last Beat? ????? ?? ???Rating: 4.3 (6 Ratings)??3401 Grabs Today. 6923 Total Grabs. ??????
Preview?? | ??Get the Code?? ?? ?????Colorful Twist? ????? ?? ???Rating: 4.5 (66 Ratings)??2360 Grabs Today. 28501 Total Grabs. ??????Preview?? | ??Get the Code?? ?? ????1?? ???????? BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS ?

Thursday, January 13, 2011

sesi makan-makan dan ramah mesra satu opis

 tengah hari tadi ada meeting merangkap makan makan yang dibuat di Restoran Tupai-tupai, Bangi. makanan adalah super duper sedap. plak tu banyak sangat seafood2 yang menyelerakan. nyummy-nyummy

baru aku perasan, minggu ni dah banyak sangat aku maka seafood. tembun laa kali ni hehehe

 sori, gambar tersenget. hhehehehe...kunun-kunun amik gambar ni secara artistik laa hahaha. jadi laa kan...klu guna samsung idaman tu mesti lagi gempak kan...ni takat guna kamera handphone heheh
 
 tiga dara pingitan..OPS ,silap.....satu dara pingitan, satu mak buyung dan satu lagi mak budak. hehehe. masa ni tengah boring dengar bos berucap. eh bukan boring laa cuma dah hilang kosentrasi skit..

 lagi bukti hilang kosentrasi masa bos berucap. sbbnye perut masing-masing dah lapar tahap cipan. cipan pun tak lapar macam kitaorang ni.

 yang ni lagi laaaa...hahaha ampun kak...buh gambar super impose ni  hehehehe....

 suasana dalam restoran. kitaorang ni duk tingkat atas. mungkin sesuai untuk perbincangan atau majlis-majlis kot. sbbnye aku tengok bahagian depan dah macam pelamin pengantin dah.

 budak tak der kerje laaa tu..aku amik gambar dia. dia amik gambar aku plak. tapi sebenarnya aku nak jadikan dia model minyak cap kapak. mana tau dapat tawaran baik punya dari kilang minyak angin cap kapak.nak tak syada?

 oh, datin tulis cek laa....berangan sungguh! tak der maknanya cek cek segala bagai...tu tulis kehadiran. terus teringat kenangan masa kat U dl. setiap kelas kena tanda tangan kehadiran. jadi kepada bakal student U, silalah cipta tanda tangan seringkas yang mungkin. sbb nnt bleh tolong kawan tandatangankan utk korang klu korang malas pergi kelas bangun pagi hahaha

 bos tengah buat orang sumer berdebar-debar, saperkah yang dapat anugerah KPI kali ni....jeng jeng jeng. tahniah kepada Majalah Saji. oh bangga. OPS..

akhir kata dari kami....perut kami kenyang oooo!!! hahaha...makan sampai tak hinggat. sayur pun mabeles...klu bleh nak buat meeting harap buat kt Tupai-tupai lagi hehehehe

4 love purple:

sHutDoWN said...

sgt setuju la lain kali wat kat tupai2... mmg sgt2 mabeles... sedap hingga jilat jari kaki... hahahaaa

(cuma nk komen sket, npe gmbr sydh xbnyk sgt erk... hahhaa)

Kak Alin said...

nanti nak order TUPAI celop tepung lak!!

purple_lav said...

kak lin: ada ke tupai celup tepung? order utk saya juga satu talam ek hehehe

purple_lav said...

syada: len kali duk laa sebelah tuan blogger. mesti banyak gambar masuk hehee